Kauttamme saatavilla mm. seuraavat palvelut.

-Plasmaleikkaus CNC ja manuaalinen

Max leikkausala 2500x9000 mm. Leikkeiden paksuudet 3-25 mm.

-Särmäys

Särmäykset CNC-ohjatulla Baykal APHS 3108x160 särmäyspuristimella. Maksimi puristusvoima ja särmäyspituus 160 t. / 3000mm.

-Hitsaus

Hitsauspisteemme muuntautuu tilanteen mukaan ja pystymme toteuttamaan vaativatkin hitsauskokoonpanot, oli kyseessä sitten yksittäinen kappale tai isompi sarja. Hitsaukset hoidamme laadukkailla Kemppi FastMig hitsauskoneilla ja isojen kappaleiden sujuvaa käsittelyä varten käytössämme on kaksi nosturia.

-Sahaus

Sahaukset suoritamme tehokkaalla puoliautomaattisahalla joka mahdollistaa palkkien, putkien, akseleiden yms. tarkan suora- ja kulmakatkaisun. Kappaleiden max dimensiot suoraan sahattaessa 510x350 mm. 60:n asteen kulmaan sahattaessa 220 x 350 mm. Pitkän rullaradan ansiosta pystymme sahaamaan myös pitkät kappaleet.

-Poraus / kierteytys

Poraukset säteisporakoneella. Reikien halkaisijat 1-50 mm. Teemme tarvittaessa myös kierteet poraamiimme reikiin joko säteisporakoneella tai erillisellä kierteytyskoneella.

-Putkentaivutus

Putkentaivutukset 60:n millin halkaisijaan asti. Lestejä rajoitetusti, mutta lisäämme valikoimaa kysynnän mukaan.

-Kokoonpano

Meiltä tilatut tuotteet saa nyt myös kokoonpantuna. Lisääntyneen kysynnän vuoksi otimme keväällä 2019 palveluvalikoimaamme myös kokoonpanon. Järjestämme kokoonpantaviin tuotteisiin tarvittaessa myös kaikki standardiosat (ruuvit, laakerit yms.) erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

-Jyrsintä

Tasopintojen oikaisut yms. peruskoneistukset manuaalijyrsimellä.

-Teräsmyynti

Kauttamme saatavilla kaikki terästuotteet.

-Ultraäänipesu

Käytössämme on 36 litrainen ultraäänipesuri jolla pesemme tarvittaessa esim. koneenosat yms.

-Pintakäsittelylaitteiden huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Metallialan alihankintatöiden lisäksi huollamme pintakäsittelylaitteita ja kuljettimia. Kokemusta ja tietotaitoa löytyy mm. seuraavista merkeistä Binks, Galdan, IBK, Finiture, Reiter, Sames, Handelskompaniet, Graco..